Askelpisteen tiloissa toimii myös urheiluhieroja Heikki Kutinlahti. Urheiluhieronnan lisäksi Heikki tekee kalevalaista jäsenkorjausta.

Heikin tapa tehdä urheiluhierontaa ei ole stereotyyppinen ”ensin täysiä ja sitten vielä kovempaa”, vaan hän kuulostelee, millaisen voiman asiakkaan lihas kulloinkin ottaa vastaan. Jos lihas laittaa vastaan, otetta kevennetään.

Kalevalainen jäsenkorjaus on lempeä koko kehon hoito, joka aloitetaan aina jaloista. Keho on syytä huomioida kokonaisuutena, koska vika ei aina ole siellä, missä kipu on: alaselän kipu ja jäykkyys voivat johtua jalkojen tukkoisuudesta ja toistpuoleisuudesta. Ja vastaavasti lantion asennon toispuoleisuus voi johtaa hartioiden lihasten epätasaiseen kuormittumiseen ja siten toispuoleiseen kipuiluun.
Kalevalaisen jäsenkorjauksen ja hieronnan eroista voi lukea lisää täältä: http://www.heikkikutinlahti.com/kuka-mitauml-yms.html

Ajanvaraukset:

https://heikinhieronta.youcanbook.me/ tai 050 43 23 738

Lisätietoja:
www.heikkikutinlahti.com
hierojaheikkikutinlahti@gmail.com

Hinnasto tammikuusta 2018 alkaen:

60 min 45€
90 min 67€
Kalevalainen jäsenkorjaus 67€

Maksu käteisellä!
(korttipääte tulossa)

Peruutukset viimeistään 24 tuntia ennen hieronnan alkua (ilman kustannuksia) tai mahdollisimman pian. Peruuttamattomasta ajasta peritään täysi hinta.