Hyvinvointi alkaa jaloista. Terveet askeleet johtavat kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.
Me täällä Askelpisteellä palvelemme juuri Sinua. Tarjoamme tukea hyvinvointiisi oikeiden jalkineiden tai apuvälineiden avulla sekä kuntoutuksen ja terapiamenetelmien kautta.
Onko sinulla vamma tai sairaus, johon tarvitset kuntoutusta tai apuvälineitä?
Vai oletko tavallinen tallaaja - mahdollisesti terve kuin pukki?
Tai kenties kilpaurheilija?
 
Myymälä ja asiantuntijamme palvelevat  kaikenikäisiä, kaikenkuntoisia ihmisiä, jotka haluavat pitää huolta terveydestään!
Palvelumme ja tuotteemme on suunnattu kaikenikäisille ja kaikenkuntoisille - olemme kuntoutuksen, toimintakyvyn parantamisen ja ennaltaehkäisyn ammattilaisia!
Tervetuloa!

Myymälän aukioloajat

Askelpisteen myymälästä löydät jalkineet, apuvälineet ja muut tuotteet - sekä asiantuntevan ja ystävällisen palvelun!
Myymälämme palvelee tiistaista perjantaihin.

 

Tiistai               10 - 18
Keskiviikko   10 - 15
Torstai             10 - 18
Perjantai        10 - 15
Aikataulumuutoksista ilmoitamme Facebook-sivuillamme, nettisivuillamme sekä tiedottamalla myymälässä.

Askelpiste on myymälä, jossa pyrimme vastaamaan erilaisiin tarpeisiin kilpaurheilijasta ja tavalliseen tallaajaan. Haluamme olla apuna valikoimassa juuri sinulle sopivaa jalkinetta, apuvälinettä tai jalkojen asentoa korjaavia lisätarvikkeita.

 

Arvioimme myymälässä kävelyä, jalkojen asentoa, seisomista ja kuuntelemme, mitä sinulla on kerrottavaa omista askeleistasi!

Lisäksi pyrimme vastaamaan kotona asumiseen ja liikkumiseen tarvittavien apuvälineiden saamisesta laajalla valikoimalla.

 

Askelpisteen myymälästä löydät jalkineet, apuvälineet ja muut tuotteet - sekä asiantuntevan ja ystävällisen palvelun!

Voit tulla ongelman kanssa tai ilman. Huomioimme kehon kokonaisuutena ja pyrimme vastaamaan siihen liittyviin haasteisiin. Löydät meiltä tukia mm. selkä-, olkapää-, nilkka-, polvi- ja ranneongelmiin, ja autamme oikeanlaisen valinnassa.  Myymälässä palvelee fysioterapeutti. Lue lisää!

Ajankohtaista juuri nyt!

Tuotemerkkimme

 

 
Meiltä löydät myös hyvän valikoiman pieniä jalkojenhoitotuotteita!

 

Askelpisteen takana

Olen Janna Lehtomäki. Minut tapaat myymälässä! Vastaan myymälän toiminnasta yhdessä mieheni Johanneksen kanssa. Tartuimme myymälän ohjaksiin vuoden 2016 alussa. Perheeseemme kuuluu myös kolme touhukasta lasta.
 
Valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2007 ja kuljin työuraani yksityisenä toimijana sekä julkisella puolella. Olen liikuttanut kaikenikäisiä, mutta erityisesti ikäihmiset ovat olleet usean vuoden ajan päätähtinä työssäni.
 
Liikunta, urheilu sekä kehon ja mielen hyvinvointi ovat aina olleet tärkeä osa elämääni. Saan energiaa luonnosta ja hyvästä olosta. Luonnossa liikkuminen on kokonaisvaltaista mielen ja fyysisen olotilan yhdistämistä juuri minulle sopivalla tavalla. Tämän kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin haluan tarjota sinullekin!
 
Askeleet, ne tärkeät askeleet, aloitetaan niistä!
Tervein askelin hyvinvointiin!

Palvelumme